Az öltöny színe

Hogyan válasszuk ki a hozzánk legjobban illő színű öltönyt?

Mindenkinek van egy természetes, saját színe ezekhez a színekhez kell választania az öltönyt és a hozzá illő egyéb kiegészítőket.

Saját természetes színeinket az arcunk a hajunk és a szemünk összhatása adja. Pl. akinek könnyen barnuló arcbőre, barna haja és barna szeme van, annak a melegebb árnyalatok állnak jól (másképpen az ősz színei, itt el lehet képzelni az őszi avart és az ott található színekkel kell kiegészíteni a ruhatárunkat) Ebben az esetben az alapszíneken kívül jól állnak még a barna és drapp különböző árnyalataiban készült öltönyök.

Világos arcbőr, sötét haj, sötét szem vagy ősz haj, kék szem kreolosabb bőr összhatásilag nagyon kontrasztos és hideg, ezért öltönyben is hideg színeket kell választania (téli hideg árnyalatok) és azon belül is jól áll, ha az összeállított öltözet színei kontrasztot alkotnak. Ha önhöz a hideg színek illenek, akkor semmiképpen se válasszon magának barna vagy drapp öltönyt, viszont az alapszíneken kívül kitűnően áll még nyáron egy fehér lenvászon, vagy pamut öltöny is!

 

Hogyan válasszon alkatához illő öltönyt?
Ezekben a cikkekben olvashat bővebben:

A testalkatához illő öltönyfazonról>>
Öltönyök alapanyagáról>>
Luxusöltönyökről>>
Megtekintheti az öltönyök mérettáblázatát>>

Öltönyvásárláshoz hasznos információk:

Hol vásárolhat jó öltönyt olcsón?>> 
Öltönyparadicsom a Nyugati téren>> 

 

 

 

 

 

 

Mr.Sale

 

Mr.Sale